FC Dinamo a plecat în cantonament în Turcia cu un lot de 24 de jucători

0
352

FOTBAL - DINAMO - AEROPORTUL OTOPENILotul echipei Dinamo Bucureşti a plecat, miercuri, de pe Aeroportul Henri Coandă, în primul stagiu de pregătire centralizată din acest an, în Turcia, la Side, antrenorul Mihai Teja având la dispoziţie 24 de jucători.
Echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare va fi cazată la Hotel „Starlight” din Side şi va disputa patru meciuri amicale în Turcia.
Lotul echipei Dinamo în cantonamentul în Turcia este următorul: Traian Marc, Vlad Muţiu, Mihai Plăcintă (portari), Ştefan Bărboianu, Fai Collins, Ionuţ Nedelcearu, Alexandre Durimel, Alin Dudea, Steliano Filip, Andrei Radu (fundaşi), Valentin Lazăr, Cosmin Matei, Patrick Petre, Mansaly Boubacar, Hatem Abd Elhamed, Ionuţ Şerban, Raul Krausz, Dorin Rotariu, Bogdan Gavrilă, Andrei Tîrcoveanu (mijlocaşi), Marius Niculae, Marius Alexe, Kamil Bilinski, Henrique de Jesus Bernardo (atacanţi).
Atacantul brazilian Henrique de Jesus Bernardo, transferat de la ASA Târgu Mureş, consideră că mutarea la echipa pregătită de Teja este un pas înainte pentru cariera sa.
„A fost o fericire când Daniel Stanciu m-a sunat şi mi-a spus că Dinamo are o ofertă pentru mine. Sunt bucuros că voi îmbrăca tricoul alb-roşu. Acum trebuie să muncim cât mai mult pentru a obţine cât mai multe puncte în acest sezon. E un pas înainte pentru mine, sunt foarte fericit. Concurenţa va fi mare, dar e bine când lotul e mare şi există competiţie. Am semnat pe un an cu drept de prelungire. Nu m-am decis greu, a fost de moment, Dinamo e o echipă mare. A contat şi faptul că Daniel Stanciu este aici, am o relaţie bună cu el. Nu mi-am propus un număr de goluri, vom vedea câte voi reuşi”, a declarat Henrique.
Din lotul echipei dinamoviste lipsesc fundaşul Andrei Cordoş, care îşi caută un angajament la o altă echipă şi atacantul Gheorghe Grozav, care s-a înţeles cu gruparea FC Dinamo în priviniţa unui contract, dar nu a rezolvat litigiul cu clubul rus Terek Groznâi.
Revenirea echipei Dinamo din cantonamentul din Turcia este programată pentru 25 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.