FCC Baschet UAV Arad obține o victorie categorică în Giulești

0
314

Fetele lui Jose Araujo au confirmat azi dimineața în capitală debutul foarte bun de campionat din etapa trecută, reușind o nouă victorie la scor, 86-46 împotriva celor de la Rapid București.

La fel ca săptămâna trecută la Târgu Mureș în fața Olimpiei Brașov, fetele noastre au început foarte tare partida și au câștigat primul sfert cu un categoric 30-13. Următoarele 10 minute vor fi mult mai echilibrate și rapidistele vor câștiga la 4 puncte diferență sfertul al doilea, pauza mare găsind pe tabelă scorul de 33-46. Arădencele revin însă foarte montate de la cabină și se desprind decisiv în sfertul trei pe care îl câștigă din nou la o diferență care nu lasă loc de comentarii: 27-10. Ultima parte a jocului este fără istoric, rapidistele reușesc doar 3 puncte în 10 minute și fluierul final indică o diferență zdrobitoare în favoarea echipei noastre: 86-46.

Jose Araujo a trimis pe teren un prim 5 format din Hadzovic, Akathiotou, Manea, Keys și Vitulova. Au mai evoluat pentru echipa noastră Ghiță, Nagy, Vați, Rotariu și Ciorban.

Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost de departe Andreona Keys, americanca reușind nu mai puțin de 28 de puncte, dintre care o triplă. Celelalte marcatoare ale Aradului au fost Vitulova (13), Akathiotou (12 – 2×3), Hadzovic (10), Nagy (10), Manea (8 – 1×3) și Ghiță (5)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.