FCC Baschet UAV, gata pentru turneul cu numărul 6 din Liga Națională de baschet feminin

0
302

Urmează turneul cu numărul 6 din Liga Națională de baschet feminin, programat în perioada 26-28 februarie, primul din retur. Meciurile vor avea loc în sălile de sport din Brașov, București dar și Arad.

Echipa antrenată de către Bogdan Bulj şi Cristian Bondor va juca vineri contra celor de la Rookies Oradea, urmând ca sâmbătă să dispute derby-ul cu CSM Satu Mare. Urmând ca duminică, în ultima zi a bulei şase din LNBF, „Galben Albastrele“ să întâlnească U Cluj-Napoca.

Lotul de jucătoare și staff-ul tehnic al formației noastre a efectuat marți o nouă testare Covid-19 înaintea debutului turneului cu numărul 6 din Liga Naţională.

Ca și la precedenta testare, toate rezultatele sosite au fost și de această dată negative! Astfel, FCC Baschet UAV Arad este pregătită pentru turneul organizat în acest week-end la Sala Sporturilor “Victoria”din oraşul nostru“, se arată într-un comunicat de pe site-ul „Galben albastrelor“.

Sala Sporturilor „Victoria” se transformă din nou în „bulă” în acest sfârșit de săptămână, dar de această dată pentru patru echipe și anume, gazdele de la FCC Baschet UAV Arad, CS Universitatea Cluj-Napoca, CSM Satu Mare și CSU Rookies Oradea.

După aproape un an de zile de pauză în baschetul românesc, acum două săptămâni au fost organizate două restanțe: Phoenix CSU Simona Halep – CS Universitatea Cluj-Napoca 55-68 și FCC Baschet UAV Arad – Phoenix CSU Simona Halep 73-62.

Programul complet al turneului 6 LNBF, de la Arad:

Vineri, 26 februarie

CS Universitatea Cluj-Napoca – CSM Satu Mare – ora 16:00

FCC Baschet UAV Arad – CSU Rookies Oradea – ora 18:30

Sâmbătă, 27 februarie

CSU Rookies Oradea – CS Universitatea Cluj-Napoca – ora 16:00

CSM Satu Mare – FCC Baschet UAV Arad – ora 18,30

Duminică, 28 februarie

CSU Rookies Oradea – CSM Satu Mare – ora 16:00

CS Universitatea Cluj-Napoca – FCC Baschet UAV Arad – ora 18:30

Toate partidele „galben-albastrelor” vor începe de la ora 18:30 şi vor fi transmise în direct pe site-ul clubului FCC Baschet UAV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.