Fcc Baschet UAV și-a aflat adversara din play-off

0
178

Echipa arădeană de baschet și-a aflat echipa cu care va lupta în play-off, adversara a fost decisă de cazurile de coronavirus din lotul Universităţii Cluj-Napoca. În urma rezultatelor pozitive la testările PCR echipa de pe Someș nu a primit acceptul din parta DSP-ului local pentru a merge la București să dispute cele patru restanțe din sezonul regulat, de care depindea configurația finală a clasamentului în zona locurilor 5-8.

Din cauza rezultatelor pozitive (la testările PCR) înregistrate în lotul echipei, Universitatea Cluj-Napoca nu va mai face deplasarea la București, acolo unde urma să dispute, la Sala Agronomia, patru meciuri restante din cadrul #LNBF. În aceste condiții, CCLTO din cadrul FRB urmează să omologheze rezultatele cu care aceste patru partide se vor încheia”, anunţă site-ul oficial al Universităţii.

Aşadar, echipa Phoenix Constanţa ajuns pe locul șase și se va duela cu FCC Baschet UAV Arad care ocupă locul 3 după sezonul regulat.

Confruntările din primul tur de play-off al LNBF sunt: ACS Sepsi Sfântu Gheorghe (1) – Agronomia București (8); CSM Satu Mare (2) – Universitatea Cluj (7), FCC Baschet UAV Arad (3) – Phoenix Constanţa (6) și CSU Olimpia Brașov (4) – CSM Târgoviște (5).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.