FCC ICIM Arad are de la începutul acestei săptămâni un nou tehnician, după ce contractul lui Bogdan Bulj a expirat și nu i-a mai fost perlungit. Pe de altă parte, „linia” sârbească e păstrată de gruparea „galben-albastră”, atâta timp cât conducerea a apelat la serviciile lui Miljian Medvedji.
Acesta se află la prima experiență pe banca unei echipe din postura de principal, însă a adunat o vastă experiență din postura de secund. Tehnicianul de 38 de ani a lucrat, până la semnarea contractului cu FCC ICIM Arad, la Universitatea Cluj, cu care s-a clasat pe locul 4 la finalul sezonului recent încheiat.
Pentru Medvedji, cea mai bună clasare din cariera de antrenor a venit în ediția 2015-2016 a Ligii Naționale de Baschet Feminin, când, tot pe banca celor de U. Cluj, a obținut medaliile de argint. În prezent, sârbul activează și ca „secund” la naționala feminină a României.
După semnarea contractului, preocuparea lui Miljian Medvedji devine formarea lotului de jucătoare. Deși bugetul de salarii nu va fi mare nici în stagiunea ce vine, FCC ICIM încearcă să-și încropească o garnitură cât mai competitivă.

Recomandările redacției