Echipa arădeană de baschet feminin și-a asigurat serviciile jucătoarei clasate în top 3 recuperatoare ale sezonului trecut din Liga Națională. Este vorba despre ame­ricanca Leeza Burdgess, care a semnat pentru un sezon cu gruparea „galben-albastră”.
Noua achiziție a FCC ICIM Arad este pivot, are 26 de ani și măsoară 1,94 metri. Și-a început aventura europeană în sezonul 2014-2015, unde a jucat în Turcia, la Antalyanin Yildizlari Sports Club, după care a urmat un sezon în prima ligă elvețiană, la Metanord Bellinzon. Acum două sezoane a activat la Montana 2003 în Bulgaria, cu care a jucat finala campionatului, a Cupei, dar și semifinală europeană în Liga Adriatică.
În ediția precedentă de campionat a jucat în România pentru formația SCM Timișoara. A fost a treia recuperatoare a campionatului cu un total de 235 de reușite. A jucat în 26 de partide pentru echipa de pe Bega, timp în care a strâns medii pe meci de 11.8 puncte, 9.5 recuperări și 2.2 pase decisive, cu un procentaj de 64.3% la aruncările libere.

Recomandările redacției