FCC ICIM la Satu Mare, al 30-lea sezon consecutiv pe scena primului eșalon: „Încrezători în forțele noastre”

0
317

Peste aproximativ 24 de ore începe o nouă ediție de campionat, una aniversară pentru baschetul feminin românesc. Echipa feminină a Aradului pornește la un nou drum, pentru cel de-al 30-lea sezon pe prima scenă.
Stagiunea 2018-2019 este una specială și pentru suflarea baschetbalistică din România. Liga Națio­nală (fosta Divizie A) a ajuns la cifra cu numărul 70, ICIM-ul fiind în topul select al echipei românești cu 9 titluri de campioană cucerite.
FCC ICIM Arad a fost repartizată în prima grupă valorică, alături de Sepsi Sf. Gheorghe, CSM Satu Mare, CSM Târgoviște, Olimpia Brașov și U Cluj Napoca.
Cu un tehnician nou pe banca, în persoana lui Miljian Medved, arădencele vor aborda prima partidă cu un moral excelent. În dubla confruntare din Cupa României, care a deschis sezonul competitional, galben-albastrele au reusit o calificare dramatică în compania CSU Brasov. Cu scorul general de 136-135, aradencele au avansat în turul următor.
Debutul echipei va avea loc sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 18:00, la Satu Mare, în Sala LPS din localitate împotriva CSM. „Ne așteaptă un meci foarte dificil. Jucăm cu o echipă foarte puternică din campionatul nostru, vicecampiona de anul trecut. O echipă cu multe individualități, o formație care are pe fie care post cate două jucatoare, ceea ce e foarte important în baschetul modern. Mergem încrezători în forțele noastre. Probleme în lot există în continuare, dar ne-am pregătit toată săptămâna să arătăm un joc bun și un baschet calitativ pentru începutul acestui campionat,” au fost cuvintele antrenorului formației arădene, sârbul Miljan Medved.
Lotul formatiei va fi format din: Miljana Dzombeta, Leeza Burdgess, Brankica Hadzovic, Dora Ardelean, Teodora Neagu, A’lexus Harrison, Marta Fodor, Anamaria Ciotir, Adela Mercea, Rita Bartok, Ana Glisici, Alexandra Rotariu și Timea Peter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.