Echipa de baschet feminin a Aradului și A’Lexus Harrison se despart înainte de finalul primei faze a campionatului. Americanca de 23 de ani și-a început cariera europeană la formația de pe Mureș, dar a avut probleme medicale în debutul sezonului și i-a lipsit continuitatea. Aceasta a jucat doar 6 partide pentru galben-albastre, din totalul de 11.
„Am reziliat contractul cu Harrison pe cale amiabilă. Încercăm să punem ceva în loc, dar nu avem încă o certitudine în acest sens”, a declarat președintele grupării arădene, Marcel Urban.
Echipa arădeană are un bilanț de 3 victorii și 6 înfrângeri cu o etapă rămasă de disputat din prima fază a sezonului regulat. Elevele lui Miljan Medvedj au cedat acum două zile acasă cu CSM Satu Mare, 52-66 în restanța din etapa a 6-a.
A fost ultimul meci jucat de A’Lexus Harri­son pentru galben-albastre. Extrema a fost trimisă în teren în repriza secundă, în locul pivotului Leeza Burdgess, care a avut câteva ratări din poziții foarte bune. Jucătoarea polivalentă de 23 de ani a petrecut în teren 8:57 minute, timp în care a înscris 4 puncte, a reușit 3 recuperări și un capac spectaculos.
Rămâne de văzut dacă vor fi și alte des­părțiri după Harrison și dacă va veni cineva în loc.
Bogdan Mariș

Recomandările redacției