Gigi Becali a confirmat, miercuri, că Mihai Teja (40 de ani) va fi noul antrenor al FCSB-ului, prezentarea oficială urmând să aibă loc joi. Într-un discurs în care a vorbit despre cât a contat relaţia foarte bună dintre familiile Teja şi Becali, omul de afaceri a anunţat, mai în glumă mai în serios, că „creditul” noului tehnician ar putea expira după doar şase luni.
„Gata, Mihai Teja e antrenorul! Ne-am înţeles, mâine (n. red – joi) la ora 13:00 e prezentarea oficială. Mi-a cerut să-l las în pace şase luni, să nu îi zic nimic. I-am zis «bine, te las, dar pe urmă o să fie vai de capul tău»”, a spus Gigi Becali, pentru ProTV, glumind în momentul în care a vorbit despre cerinţa lui Teja de a avea mână liberă cel puţin până la finalul sezonului.
Becali l-a avut pe listă şi pe Dan Alexa, antrenorul împins de soţia lui Reghecampf spre banca tehnică, dar, în cele din urmă, a pus relaţiile familiale înainte şi nu a ezitat
să-l aleagă pe antrenorul de la Gaz Metan Mediaş. Tot miercuri după-amiază, latifundiarul din Pipera a dezvăluit care sunt relaţiile dintre familia sa şi cea a lui Mihai Teja, unele care au contat enorm în alegerea făcută azi: „Ne cunoaştem familiile de ani şi ani, sute de ani, familia mea cu familia lui, cu tata, cu bunicii lui, n-am ce să mă înţeleg cu el. Are încredere maximă, nici n-a negociat nimic, vine, semnează, nici nu citeşte contractul. Copilul ăsta a crescut sub ochii mei, sunt prieten cu tatăl lui. Când e vorba să-l iau la mine, cum să-mi zică mie nu? Aici e familie, ne cunoaştem, au venit din Albania împreună familiile noastre”, a mai spus Becali.
La puţin timp după ce l-a confirmat pe Mihai Teja în funcţia de antrenor principal al celor de la FCSB, Gigi Becali (60 de ani) a anunţat că a rezolvat transferurile lui Iulian Cristea (24 de ani), de la Gaz Metan Mediaş, şi Andrei Cristea (34 de ani), de la Poli Iaşi. Urmează şi Antoni Ivanov şi Boubacar Fofana, ambii de la Gaz Metan, după cum dezvăluie omul de afaceri.
Vă reamintim că Becali l-a demis pe Nicolae Dică după derby-ul campionatului pierdut (0-2) în fața celor de la CFR Cluj.

Recomandările redacției