Federația Română de Ciclism are nevoie de un nou președinte după ce Novak a ajuns la cârma MTS

0
166
????????????????????????????????????

Federaţia Română de Ciclism va trebui să organizeze o Adunare Generală pentru alegerea noului preşedinte. Statutul actual al Federației Române de Ciclism nu precizează că interimatul ar putea fi preluat de către o altă persoană din cadrul instituţiei, a declarat, pentru agenția națională de presă, noul ministru al Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, cel care deţinea funcţia de preşedinte.
„Statutul nostru este foarte vechi şi nu prevede nicio delegare a funcţiei sau ceva de genul acesta. După ultimele consultări cu avocaţii noştri, trebuie organizate alegeri pentru alegerea preşe­- dintelui. După care alegerea membrilor federaţiei mai în primăvară, mai târziu. Aceasta este cea mai indicată soluţie, pentru că nu este prevăzut nimic în statut, nici prin demisie, delegare sau alt­ceva“, a declarat Novak, conform sursei citate.
Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak, a preluat mandatul de ministru al Tineretului şi Sportului în Guvernul Cîţu, la finalul anului trecut, la propunerea UDMR. El era preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism din 2013, scrie agerpres.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.