Federația Română de fotbal nu se pronunță în cazul UTA

0
137

Răzvan Burleanu a susținut o conferință de presă după ședința de Comitet Executiv al Federației Române de Fotbal, de la începutul acestei săptămâni. Acesta a declarat, că instituția pe care o conduce va aştepta o decizie definitivă a instanţelor de judecată pentru a lua o decizie privind eventuala retrogradare a formaţiei arădene.

Am primit sesizarea din partea Astrei. Poziția FRF este următoarea: trebuie să așteptăm o decizie definitivă a Instanței pe acest subiect. Clubul UTA și persoanele care fac obiectul acestei anchete se bucură de prezumția de nevinovăție. Suntem obligați să așteptăm o decizie definitivă a Instanțelor din România, apoi ne vom putea pronunța. În aceeași situație se află și clubul care a făcut această sesizare, Astra Giurgiu, în ceea ce privește cazul de doping, este aceeași politică. Comisia de Disciplină decide, sancțiunea poate să meargă până la retrogradarea echipei în cauză”, a declarat Răzvan Burleanu.

Giurgiuvenii sperau la retrogradarea arădenilor ca urmare a trimiterii în judecată de către DNA a doi oficiali ai UTA-ei, pentru evenimente petrecute în 2017, când roș-albii se aflau în Liga a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.