Două sezoane la rând în Liga a III-a, 2013-2014 și 2014-2015,  Național Sebiș a iernat pe locul 1 în clasament, dar când s-a tras linia în vară, Șoimii Pâncota și UTA au fost cele care au desfăcut șampania. Formația de pe malul Crișului Alb a fost și în acest campionat lider, însă a încheiat modest anul și a alunecat în afara podiumului.
Mai în glumă mai în serios, primarul Sebișului spune că totul e calculat la Sebiș. „Ne-am săturat să fim pe primul loc la final de an, iar în primăvară să cădem pe 3 sau 4. Am schimbat strategia, nu mai vrem să fim campioni de toamnă, ci la final de sezon. Sperăm să fie invers de această dată. Avem încredere totală în conducere și stafful tehnic, cred că am găsit formula ideală la club. Sunt convins că se vor face achizițiile potrivite pentru retur, în așa fel încât să ne învingem toți adversarii”, a precizat Gheorghe Feieș.
Cele câteva rezultate negative înregistrate în special pe terenuri străine au fost puse de primul edil al Sebișului pe seama lipsei de experiență. „Având unul dintre cele mai tinere loturi din serie, există și acest risc, să nu faci câteodată față meciurilor cu miză disputate departe de casă. Am avut și fotbaliști indisponibili etapă de etapă, dar, așa cum am spus, mai sunt destule puncte în joc și avem avantajul că întâlnim toate echipele din fața noastră la Sebiș. Câștigând aceste meciuri, putem urca din nou în clasament și să ne batem până la final pentru locul 1”, a adăugat Feieș.
La rândul său, acesta a auzit
despre interesul UTA-ei pentru golgheterul Gelu Velici, însă garantează pentru rămânerea timișoreanului în „alb-albastru”. „E sub contract cu noi și va rămâne la Sebiș. Oricum, de acum înainte, vom fi foarte precauți în legătură cu afacerile pe care le vom face cu UTA. În vară, le-am dat arădenilor dez­legările pentru doi fotbaliști care mai erau sub contract cu noi încă trei ani, iar unul dintre ei nici nu a mai rămas la UTA. Vorbesc des­pre Ionuț Radu, care a profitat de statutul de jucător liber și a întărit o contracandidată a noastră, pe Metalurgistul Cugir. Cât despre portarul Miron, cred că utiștii ne pot mulțumi că l-am adus în fotbalul arădean”, a încheiat Gheorghe Feieș.

Recomandările redacției