feiesineuParcă niciodată un duel dintre primele echipe ale orașelor din Țara Zărandului  nu a fost atât de dezechilibrat. De pe un loc codaș, Ineul primește vizita liderului Național Sebiș, cele două echipe având obiective total diferite. Gazdele, bazându-se în special pe jucători foarte tineri, își propun să se salveze de la retrogradare, pe când sebișenii trag la promovare cu un lot de jucători experimentat și valoros.
Pe calitățile fotbaliștilor antrenați de Adrian Abrudean se bazează și Gheorghe Feieș, care prevede o victorie a echipei sale. „Valorea și profesionalismul ar trebui să-și spună cuvântul și să câștigăm cele trei puncte, mai ales că după meciul de la Ineu ne așteaptă – în opnia mea – două partide foarte importante, dacă nu decisive pentru configurația părții superioare a clasamentului. Întâlnim Becicherecul Mic și FC Hunedoara, avem nevoie de moral și încredere pentru aceste două confruntări. Mai sper ca, dincolo de rezultat, la Ineu să fie un meci frumos, dominat de fair-play”, spune primarul Sebișului.
Se știe prea bine că Feieș este ineuan de loc și un vechi suporter al acestei echipe. „Am bătut mulți kilometri pentru a susține echipa Ineului, mă leagă multe de culorile clubului. Bineînțeles, acum sunt atașat de echipa ora­șului meu, normal că-mi doresc să câștige. Dar, le doresc și ineuanilor să-și îndeplinească toate obiectivele, mai ales că am înțeles că au un proiect îndrăzneț în derulare. Pentru astfel de proiecte, însă, trebuie continuitate în investiții, multă seriozitate și răbdare. Nu departe de noi a fost Școala de Fotbal Liberty Salonta, care a mers cât a mers, a scos și fotbaliști importanți, dar ați văzut că la un moment dat s-a ales praful”, a adăugat primul edil al Sebișului.
La rândul său, primarul Ineului, Călin Abrudan, a recunoscut superioritatea de moment a adversarului de sâmbătă: „La ora aceasta, nu ne putem compara cu Sebișul. Ei au obiectiv foarte îndrăzneț, au investit mult în lotul de jucători, pe când noi mergem pe o echipă tânără, care de abia peste un an-doi ar putea emite pretenții. Până la urmă, cred că Ineul se îngrijește cel mai bine de tinerii din zonă și acesta este un lucru important”.

Recomandările redacției