Feieș e tranșant: „Nu dau fotbalul pe prietenii, eu țin la Retter, iar el mă înjură”

0
188

feies1Lupta la promovare în C5 se încinge mai mult ca niciodată. Rivalitatea dintre formațiile arădene atinge cote nebănuite, mai ales după ce distanța dintre Șoimii Pâncota și Național Sebiș s-a redus la un punct.
Primarul orașului de pe malul Crișului încearcă să calmeze puțin apele și îndeamnă la rațiune și fair-play. „Nici nu îmi vine să mă mai duc la meciuri, de fapt sâmbătă nu am fost la niciunul. Sunt foarte necăjit, căci am auzit că primarul Pâncotei mă înjură pe la toate col­țurile și o face într-o manieră urâtă. Nu am crezut că fotbalul poate face asta dintr-un om. Pe mine astfel de lucruri mă afectează foarte mult, căci eu nu dau fotbalul pe prietenii. Eu chiar țin la Iosif Retter și Pavel Piroș, ei ar trebui să reflecteze puțin înainte a scoate pe gură tot felul de prostii. Nu aș vrea să se nască prăpăstii de netrecut între noi din cauza sportului. Aș vrea să rămânem fair-play, indiferent de situație. Când  Sebișul a pierdut acasă cu Pâncota și s-a mai dat și un penalty de cascadorii râsului împotriva noastră eu cum ar fi trebuit să reacționez? Am rămas om, i-am și dat lui Remus Lung un tablou de pe vremea când juca la Sebiș, am dat declarații normale, fără să jignesc pe nimeni”, a punctat Gheor­ghe Feieș.
Echipa sebișeană a câștigat sâmbătă la Oșorhei al doilea meci cu Adrian Abrudean pe bancă. „Parcă s-a schimbat ceva în bine, fotba­liștii au o altă atitudine. Cred că au înțeles că de ei depinde totul, viitorul lor în primul rând. Noi nu facem decât să le creăm toate condițiile, iar au datoria să ne răsplătească eforturile, avansând în același timp în carieră”, a adăugat președintele de onoare al „alb-albaștrilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.