Feieș îl pune la colț pe Herțeg și pe inițiatorii echipei Citizens

1
300

hertegProgresul Pecica a plecat cu toate punctele de la Sebiș, acolo unde a trecut de echipa a doua a Naționalului după un meci cu cântec. De fapt, gazdele consideră că arbitrul întâlnirii a viciat rezultatul neacordând un penalty și cartonaș roșu pentru autorul faultului. „Herțeg junior ne-a furat ca în codru, dar nu mă mir căci așchia nu sare departe de trunchi. Îmi amintesc bine că și tatăl său    ne-a făcut mult rău, așa că ne e greață când auzim acest nume. Sperăm ca pe baza raportului de observare, Comisia de Arbitri să ia măsurile ce se impun, căci am fost privați de cel puțin un punct. Totodată, aș dori ca domnul Claudiu Tripa să fie mai atent cu delegările și ce fel de arbitri promovează. Spun toate astea pentru ca fotbalul nostru să rămână dominat de dreptate, corectitudine și fair-play”, a precizat Gheorghe Feieș.
Mergând mai departe cu acuzele, primarul orașului Sebiș vorbește și despre noua echipă înscrisă în Liga a VI-a, ce reunește personalități politice și administrative ale Aradului, dar și arbitri sau foști fotbaliști.
„Unii lideri politici se desca­lifică prin participarea la me­ciurile echipei Citizens. În loc să-și vadă de politică și de treburile administrative, ei se bagă la fotbal și se mai și fac de râs. Am impresia că e o inițiativă a lui Adi Țolea, total nefericită. Și, dacă tot au făcut-o, nu trebuia să accepte arbitri în lot. Păi ei joacă pe puncte și apoi arbitrează alte echipe? Unde e echitatea, neutralitatea? Eu am o vorbă, când amesteci marfa cu ambalajul nu iese nimic bun”, a concluzionat Feieș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.