feiesNațional Sebiș a trebuit să se recunoască înfrântă de Șoimii Pâncota în lupta pentru promovarea în Liga a II-a. În weekend, însă, începe un nou sezon, așa că speranțele renasc din nou, mai ales că formația „alb-albastră” a făcut destule achiziții de calitate. Adrian Abrudean are și el continuitate pe banca tehnică, așa există premizele unui campionat bun pe malul Crișului Alb.
Chiar dacă a rămas doar cu titlul onorific de președinte de onoare al clubului, primarul Sebișului e în tot și în toate când vine vorba despre fotbal. De această dată, însă, nu mai dorește să se hazardeze când vine vorba despre obiectiv. „Ca în fiecare an, conducerea clubului și a orașului a asigurat toate condițiile propice performanței. Eu cred că avem un lot mai bun decât precedentul, chiar și un staff tehnic superior, însă, până la urmă, toți trebuie să demonstreze asta pe gazon. Tocmai de aceea, nu mai dau pronosticuri, ci las jucătorii să vorbească pe teren despre promovare. E spre binele lor dacă vor termina pe primul loc, deci ei ar trebui să fie primii care să facă totul pentru asta. Din punctul meu de vedere, s-a făcut o pregătire bună de vară, există multă seriozitate la club, acum mai trebuie să apară și rezultatele”, a punctat Gheorghe Feieș.
Naționalul debutează sâmbătă seara la Filiași, iar primarul Sebișului se așteaptă la un prim succes: „Întâlnim o nou promovată, sperăm să pornim cu dreptul. Am mare încredere în echipă, îi voi și vedea la lucru pe băieți la revenirea de la București, unde e programată o întâlnire cu primarii din toată țara”.
Sebișenii pleacă vineri spre orașul doljean vineri în 18 fotbaliști, printre ei aflându-se și atacantul Ionuț Radu, care a reintrat în antrenamente după o accidentare. „Am întețeles că are șanse mari să joace, chiar dacă e clar că nu poate duce la bun sfârșit un meci întreg”, ne-a mai mărturisit Feieș, care, totodată, a confirmat rămânerea pe tușă a mijlocașilor Balint și Boneta.

Recomandările redacției