Eșecul liderului din C4 în Valea Domanului a încins serios lupta pentru promovarea în Liga a II-a. Reșița a prins din nou aripi, dar Lugoj, Galda, Ripensia sau Deva sunt și ele serios în „cărți”.
Însă, sebișenii nu sunt alarmați. Dimpotrivă, antrenorul și jucătorii au girul ambițiosului primar al orașului de pe Crișul Alb. „S-a pierdut un singur meci, o luptă, nu văd motive să nu câștigăm războiul. Nu trebuie uitat că la Reșița ni s-a anulat un gol valabil și nu ni s-a acordat un 11 metri. Încep să le dau dreptate celor care nu văd cu ochi buni cumulul de funcții al domnului Lolea, se cam leagă toate. Apoi, ne-au lipsit doi fotbaliști extrem de importanți, care ar fi adus un plus de forță și experiență. Este vorba des­pre Bârsănel și Avramescu, sper să-i avem pe teren vineri, împotriva UTA-ei. De acum, nu pea mai avem voie să facem pași greșiți, dar sunt convins că antrenorul va găsi calea să legăm mai multe rezultate pozitive”, a spus Gheorghe Feieș.
Totodată, edilul, președinte de onoare al Naționalului, a confirmat votarea de către consilierii locali ai Sebișului a bugetului necesar pentru  partea a doua a stagiunii.

Recomandările redacției