feies-pirosVineri, de la ora 17, Pâncota şi Sebişul vor încrucişa armele în etapa cu numărul 19 a ligii a treia la fotbal. Partida nu are o miză importantă în clasament, însă există o miză între conducerile celor două cluburi.
„Vreau să fie un meci corect, în care să domine sportivitatea şi res­pectul, o partidă care să scoată la ivealaă gradul de civilizaţie ridicat al sportivilor din judeţul Arad. În plus, la acest meci vom evolua cu un echipament nou, făcut cadou de Pavel Piroş, tricouri pe care va scrie Piroş Security ca şi pe piepturile celor de la Pâncota. Sper ca spectatorii de la Pâncota, în frunte cu conducerea oraşului şi a echipei să aibă o atitudine decentă, să nu ne aducă injurii ci să ne primească ca pe nişte oaspeţi de seamă, cu pâine, sare şi ţuică! Sunt convins că va fi un meci bun, cu sportivitate, prietenie şi respect şi se va juca un fotbal adevărat!”, anticipează Gheorghe Feieş înaintea vizitei echipei sale în Podgorie.
Primarul Sebişului a vorbit şi despre parcursul echipei din acest retur şi Mihai Petcuţ. „Echipa merge bine, este multă seriozitate în club, iar din acest lucru se văd şi rezultatele. Petcuţ este un băiat bun, se deosebeşte de alţii prin elemente de surprinde ale adversarului pe care le are. Are tactici de genul fundaș folosit ca atacant, manevre neașteptate prin care năuceşte adversarul!”, a adăugat primarul Sebișului, referindu-se la improvizația câștigătoare cu Buta în avanposturi la confruntarea cu Oșorheiul.

Recomandările redacției