feies2Cel de-al cincilea meci consecutiv fără victorie ar putea detrona Sebișul de pe prima poziție a clasamentului și, conform spuselor primarului localității de pe malul Crișului Alb, acest lucru ar putea coincide cu o adevărată revoluție la club. Vestiarul sebișenilor s-ar putea cutremura încă de luni.
După remiza cu FC Baia Mare, Gheor­ghe Feieș susține că echipa a uitat să joace fotbal și, prin urmare, să și câștige un meci. „De la meci la meci, jucăm din ce în ce mai slab, iar antrenorii nu par în stare să repare ceva. Cu ce mă încâlzesc cele nu știu câte victorii consecutive, dacă acum nu mai batem pe nimeni și riscăm să pierdem primul loc? Șe știe prea bine că altceva nu ne interesează decât prima poziție în clasament, iar cei care spun că unele meciuri sunt mai importante decât altele și gândesc campionatul în funcție de play-off și play-out nu au dreptate. Eu știu că o echipă serioasă trebuie să câștige ori de câte ori intră pe teren, indiferent că joacă cu Sănătatea, Turda sau Cugir. O mentalitate câștigătoare nu o dobândești făcându-ți calcule despre ce me­ciuri trebuie să câștigi și ce meciuri poți să pierzi. Poate este și acesta un motiv al dereglării jucătorilor și văd că nimeni nu-i mai poate aduce la un nivel bun din niciun punct de vedere: psihic, moral și fotbalistic”, a afirmat primarul Sebișului.
Acesta nu este interesat de eventualele alibiuri ale antrenorilor la meciul cu Baia Mare. „Explicația că am avut absențe nu stă în picioare, toate echipele au. De aceea avem în lot peste 20 de jucători, să joace și să ajute echipa să câștige. Problema e că unii sunt umflați cu pompa și o să facem curățenie printre aceștia. Și am mai sesizat o problemă. De pe o parte a terenului, Ionuț Popa îndemna să jucăm cu doi închizători, să ținem de rezultat, dar nu a fost luat în seamă pe cealaltă parte. Și, până la urmă, am fost egalați. Este clar că nu mai există o coeziune și ne mai facem și de râs în fața celor care ne urmăresc, dar și a conducătorilor ce  și-au pus mari speranțe în această echipă. De-a lungul ultimelor etape   s-au însumat mai multe greșeli ce au dus la situația de astăzi”, consideră Feieș.
În final, președintele de onoare al Naționalului pune radical problema: „Ori terminăm anul pe primul loc, ori schimbăm tot, staff, jucători și obiectiv. Bineînțeles, reducem substanțial și bugetul. Pentru Sebiș nu există decât primul loc și promovarea în Liga a II-a”.

Recomandările redacției