Feieș: „Victoria de la Dej nu mă satisface, locul I se joacă în meciul cu cei de la Cugir”

0
135

feiesosoSebișul și-a făcut treaba la Dej, dar golaverajul o ține pe locul 2, în spatele Metalurgistului Cugir. Tocmai de aceea, bucuria e rezervată pe malul Crișului Alb, gândurile zburând deja la meciurile următoare și mai ales la „ciocnirea” cu Metalurgistul Cugir.
„Victoria de la Dej nu mă satisface, în sensul în care echipa ar fi trebuit să se impună și mai clar. Ocazii au fost, dar încă ratăm prea mult. Poate că, totuși, moralul fotbaliștilor e mai bun după această dispută, ceea ce nu e puțin lucru, căci ne așteaptă patru partide grele. Bineînțeles, cred că locul 1 se joacă la meciul de acasă împotriva Cugirului, când îi vom avea și pe Răducă și Digbeu sută la sută apți. Ne convin două rezultate din trei, dar asta numai cu condiția să nu ne mai împiedicăm împotriva celorlalți adversari, iar deplasarea de la Ineu nu e nici ea de neglijat.  Mi-e ciudă că puteam fi mai liniștiți acum dacă am fi luat toate punctele cu Baia Mare sau Oșorhei, ca să nu mai vorbesc de eșecul cu Sănătatea, acolo de unde a pornit seria noastră negativă”, spune Gheorghe Feieș.
Președintele de onoare al Sebișului regretă înfrângerea Pâncotei la Cugir și asta pentru că: „În ciuda rivalității care există între noi ca și cluburi, cei de la Pâncota sunt prietenii noștri. În plus, ar fi păcat ca județul Arad să nu profite de conjunctură. Din cele trei formații care vor ajunge în play-off ar fi păcat să nu promoveze una în Liga a II-a. Iar adversarii sunt redutabili. Cu siguranță, județele Alba, Baia Mare și Sălaj își vor dori din nou echipe în eșalonul secund, iar două dintre ele reprezintă chiar reședințele, ceea ce le face și mai puternice datorită sprijinului autorităților locale”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.