Felicitări pentru organizatorii Arad Open Air și Agromalim

0
444

Într-o conferință de presă convocată și susținută ieri, Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, a mulțumit public celor care au organizat și s-au preocupat de desfășurarea în condiții excelente a două manifestări care, în opinia sa, au pus Aradul pe harta țării și a Europei: festivalul Arad Open Air și târgul Agromalim. Dat fiind succesul celor două manifestări, Gheor­ghe Falcă a anunțat că pentru viitor se va încerca organizarea în același timp a acestora. „Numai duminică (16 septembrie, n.r.), s-au vândut peste 5.000 de bilete, ceea ce înseamnă că aducerea celor două evenimente în aceeași perioadă le va crește semnificativ audiența, deci succesul”, a spus primarul. El a mai menționat, accentuând chiar, că a transmis felicitări Camerei de Co­merț, Industrie și Agricultură Arad pentru realizarea Agromalim, iar pentru Arad Open Air a anunțat că se pregătește deja ediția de anul viitor, dar la o scară și mai mare.
Același primar a anunțat ca pe o victorie aproape istorică primirea la Primăria Arad a avizelor necesare pentru semaforizarea intersecției străzilor Ștefan Tenețchi și Ion Câmpineanu „… după patru ani de așteptări, intervenții și presiuni”.
Cu aceeași ocazie s-a anunțat că vineri, 21 septembrie, va fi ședință a Consiliului Local Municipal, consilierii fiind chemați să voteze, printre altele un proiect-cadru de cumpărare a 28 de tramvaie noi, în două „pachete” diferite, pe durata a patru ani, și aprobarea indicatorilor tehnico-economici la lucrarea de renovare a Palatului Cultural, document necesar pentru a se putea deconta de la Uniunea Europeană investițiile făcute de administrația municipală în această lucrare de amploare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.