Felnacul rămâne fără președintele Ristin, dar își reprogramează meciul de la Curtici și îl plătește pe Butura

0
303

Ultima săptămână a fost încinsă în curtea Victoriei Felnac. Echipa nu s-a antrenat deloc și nici nu s-a prezentat la meciul de la Curtici, din cadrul rundei a 10-a a Ligii a IV-a. Există totuși acte doveditoare ce au și fost trimise Comisiei de Disciplină a AJF Arad, cu privire la defectarea microbusulului ce ar fi trebuit să îi ducă pe Brozbic et. comp. la Vamă. Astfel, există șanse mari ca partida să fie reprogramată cu ocazia ședinței de mâine a forului condus de juristul Ovidiu Ispas.
Pe de altă parte, lucrurile nu pot fi tocmai roz din moment ce Dan Ristin și-a dat demisia din funcția de președinte al clubului, funcție pe care o ocupa de cinci ani de zile. „Motivele sunt de ordin personal, iar demisia mea rămâne defintivă. Îi mulțumesc domnului primar Malița pentru claborare, an­trenorului Dan Cuedan, cu care am avut o relație deosebită, iar băieților le doresc multă baftă de acum înainte. Rămân un susținător înfocat al lui VI-FE, de la 12 ani urmăresc meciurile echipei și asta se va întâmpla și în continuare”, a punctat Ristin.
Este posibil ca șefia clubului să fie preluată de un alt localnic, Oliver Felnacichi, care are și atribuții de fotbalist la Felnac. După ședința de marți seară la care a participat și primarul Ionică Malița, lucrurile s-au mai liniștit în tabăra „alb-roșiilor”, iar Dan Cuedan a condus primul antrenament după zece zile de pauză. 10 noiembrie a fost stabilit termenul limită pentru salariul pe luna septembrie, iar 25 noiembrie, pentru cel din octombrie.
În fine, din conturile clubului vor ieși chiar în această săptămână 4600 de lei, în urma litigiului câștigat de Adrian Butura pentru retribuțiile din februarie-iunie 2017. 4000 vor merge către fotbalistul de 20 de ani, plecat între timp la Timi­șul Șag, iar 600 vor fi opriți de AJF Arad în cuantumul amenzii date. Alt­fel, Victoria ar fi riscat depunctarea și implicit complicarea și mai mult a situației din clasamentul Ligii a IV-a.
Sâmbătă, Felnacul are meci pe teren propriu cu Voința Mailat, un adversar abordabil, dar în mare foame de puncte, asemenea băie­ților lui Cuedan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.