Femeia despre care se spune că s-a aruncat în Mureș este Anca Mureșan, o foarte cunoscută ziaristă. Dispariția ei are multe semne de întrebare

0
63532

Anca Mureșan este numele femeii despre care am scris ieri că există mari semne de întrebare cu privire la dispariția sa. Conform comunicatului de presă al poliției „ieri, în jurul orei 13.30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că miercuri seara, 14 iulie, prietena lui ar fi sărit în râul Mureș.
Din primele verificări, a reieșit că în seara zilei de 14 iulie, cei doi ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv, iar la un moment dat femeia în vârstă de 47 de ani, din municipiul Arad, ar fi sărit în râul Mureș“

Anca Mureșan, care a lucrat o perioadă la site-ul ARQ, era foarte cunoscută în Arad, fiind prezentă la foarte multe evenimente mondene. Se pare că persoana alături de care se afla în ultimele clipe din viața sa ar fi fost un cunoscut interlop din Arad. Cei doi ar fi consumat nimic altceva decât „șoricioaică“, Anca Mureșan trecând în ultima parte a vieții sale printr-o depresie accentuată, cauzată de pierderea tatălui său, care a murit de Covid, de problemele sentimentale pe care le avea, dar și de pierderea apartamentului părintesc. 

Cu toate astea, există mari semne de întrebare cu privire la faptul că persoana alături de care se afla a sunat la poliție de abia a doua zi de la dispariția Ancăi, la mai bine de 12 ore de la producerea incidentului în urma căruia Anca nu a mai fost văzută. 

Trupul neînsuflețit al Ancăi a fost găsit la mal, după câteva zile, în dreptul localității Pecica. Femeia s-a aruncat în Mureș, undeva în zona 300 din Micălaca, după ce împreună cu „iubitul“ ei s-au plimbat cu trotinetele. Se pare că au poposit pe malul apei pentru a consuma „drogul“ de care era dependentă în ultimii ani de viață. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.