femeiaÎn buna iniţiativă, devenită mai nou o adevarată constantă, Librăria Scienta din Arad are plăcerea să ne invite sâmbătă, 8 martie, la ora 17:00 la un workshop gratuit intitulat „Femeia – mască de culori”. Acesta va fi susţinut de către doamna psiholog Otilia Mihaly, care va realiza cu persoanele prezente o incursiune în domeniul măştilor sociale. La întâlnirea cu tematica de faţă sunt aşteptate atât doamnele ce vor să celebreze Ziua Femeii într-un mod extrem de plăcut, cât şi domnii fascinaţi de eternul feminin, regăsit atât în mamele, soţiile, iubitele sau fiicele lor.

Discuţia va avea ca premisă subiecte precum atractivitatea, femininatea&masculinitatea, oglindirea creativă şi întâlnirile.

Ce contează mai mult: chipul sau masca? Indiferent câte măşti alegem să purtăm, nu ar trebui să uităm că societatea ne judecă dupa mască, dupa rolul pe care îl jucăm, după reprezentaţia pe scena mare a lumii, iar masca devine de cele mai mult ori mai importantă decât chipul din spatele ei.

Tu ce alegi să faci cunoscut? Cât din ceea ce prezinţi altora te defineşte? Dar mai ales: cu ce preţ dăm masa jos şi când? Există cumva un actor în fiecare din noi?

Pentru astfel de elucidări, dar şi pentru alte surprize plăcute, ne vedem sâmbătă la ora 17:00 la Librăria Scienta, strada Vasile Alecsandri numărul 1 !

Recomandările redacției