alcoolemieSăptămâna trecută, o femeie a decedat într-un mod extrem de tragic, fiind strivită şi târâtă de un TIR pe şosea. În noaptea de 17 aprilie, conducătorul unui TIR înmatriculat în Arad şi care venea din direcţia Oradea, în localitatea Zimand Cuz nu a mai putut evita femeia, de aproximativ 40 de ani, care stătea întinsă pe şosea şi care fusese deja evitată de autoturismul care circula în faţa TIR – ului. Autotrenul a târât-o vreo 15 metri pe şosea, după care, corpul femeii a fost strivit sub roata din dreapta – faţă a TIR-ului.
Detaşamentul de Descarcerare al ISU Arad a reuşit cu greu să elibereze cadavrul de sub TIR, iar SMURD –ul i-a declarat decesul.
O nouă informaţie în acest caz arată că, în urma autopsiei efectuate, a reieșit că femeia avea 1,2 la mie alcoolemie în sânge.
În urma acestei tragedii şoferul, în vârstă de 39 de ani, va fi cercetat pentru ucidere din culpă, în cazul în care se va stabili că el este vinovatul.
Un alt şofer de TIR a declarat că toţi conducătorii de autotrenuri de pe o rază de 4 km au auzit în staţii un apel în care erau atenţionaţi că pe şoseaua din localitatea Zimand Cuz se află o femeie care vrea să se arunce sub roţile maşinilor.
Claudia Gavra

Recomandările redacției