Femeie gravidă, scuipată și lovită în burtă de familia unui interlop care „face legea” în Arad

2
4841

Două femei au făcut un adevărat show în Parcul Copiilor din municipiu. Chiar de Ziua Copilului, acestea s-au luat la ceartă din cauza unui tobogan.
Din informațiile pe care le deținem, femeile erau împreună cu copiii în parc, când la un moment dat, cearta a izbucnit de la copiii care nu puteau să împartă toboganul.
Menționăm că, una dintre femei era însărcinată, iar cealaltă femeie era chiar soția unui cunoscut interlop de etnie romă din Arad.
Cearta provocată a îndemnat-o pe cea de-a doua să ude copilul femeii gravide cu apă, aceasta i-a vărsat apa chiar peste cap.
Astfel, femeia însărcinată a sărit în apărarea copilului său.
Cearta a început să se încingă, în timp ce încă aproximativ 70 de copii se bucurau de ultimele clipe frumoase ale zilei de 1 iunie în Parcul Copiilor.
Socrul interlopului, care era și el în parc, a lovit-o in burtă pe femeia gravidă și, cireașa de pe tort, a mai și scuipat-o.
De asemenea, la scurt timp a apărut un alt bărbat, care face parte din familia interlopului, acesta doar a scuipat femeia.
Nu doar femeia însărcinată a avut de suferit. O altă femeie care o însoțea pe aceasta a primit și ea o palmă.
La final, soțul femeii însărcinate s-a prezentat la fața locului, la fel a făcut și cunoscutul interlop.
Totul s-a sfârșit cu câte o amendă din partea jandarmilor pentru ambii soți.
Menționăm că, jandarmii și polițiștii au fost nevoiți să îi despartă pe cei implicați în bătaie, iar totul s-a petrecut ziua în amiaza mare, în Parcul Copiilor.

2 COMENTARII

  1. ARADUL E PLIN DE ȚIGANI – INTERLOPI SAU NU! Pirande cu fuste colorate, puradei gălăgioși și obraznici, gabori mustăcioși cu pălării mari, mașini bengoase cu numere străine.
    Primitivi, murdari, îngâmfați, sfidători – nema cultură, nema igienă, nema politețe, nema bun simț, nema orice.
    Acesta e „viitorul de aur” al orașului nostru!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.