„Fermierul anului” a fost declarat și anul acesta Dimitrie Muscă, directorul C.A.I. Curtici

0
325

După cum se știe deja, la finele lunii trecute a avut loc la București a XX-a ediție a târgului „INDAGRA 2015”, considerat cel mai mare târg din domeniul agricol din România. La el au participat și numeroși agricultori arădeni, unii chiar de „categorie grea”, directorul C.A.I. Curtici Dimitrie Muscă fiind declarat în 2014 „Fermierul Anului”.
În cadrul Târgului, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din acea vreme a acordat premii de excelență – pentru al doilea an consecutiv, agricultorilor din fiecare județ pentru „…eforturile și rezultatele deosebite înregistrate de producători agricoli din întreaga țară, premiind atât pe cei care derulează activități în sectorul vegetal și în zootehnie, cât şi tineri fermieri“.
Din județul Arad, Direcția pentru Agricultură Arad (DGA), a nominalizat – în funcție de rezultatele obținute, pentru a intra în această onorantă competiție un număr de cinci agricultori, res­pectiv unități agricole, după cum ne-a precizat Ioan Martin, directorul tehnic al instituției arădene.
Tragicele evenimente din Capitală au pus organizatorii în postura de a anula festivitatea decernării acestor premii, însă clasamentele s-au făcut. Suntem în măsură să vă facem cunoscut acest clasament ce ne-a parvenit chiar de la minister zilele trecute. Astfel, anul acesta premiile la nivel de județ au fost acordate după cum urmează:
– la sectorul „cultură mare” – Dimitrie Muscă, Combinatul Agroindustrial Curtici S.A. a fost declarat din nou „Fermierul Anu­lui”;
– la sectorul „horticultură” – Gheorghe Piper, S.C. AgroCodlea S.R.L.;
– la sectorul „tânăr fermier” – Călin Muscă, S.C. Porc Prod S.R.L.
– la sectorul „zootehnie” – Alexandru Taşedan, I.I. Lacto­vest.
Rezultatele vin să confirme cu evidenţă  eforturile ale acestor fermieri cu totul deosebiți din județul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.