Festival de goluri în derby-ul arădean la fotbal feminin: CS Ineu – AC Piroș Security 4-8

0
287

Liga a II-a feminină de fotbal s-a reluat cu derby-ul arădean dintre CS Ineu și AC Piroș Security. Chiar dacă echipa lui Cameniță a câștigat din nou și încă destul de clar, diferența nu a mai fost cea din prima parte a sezonului (1-15).
Ba mai mult, zărăndancele au și condus în două rânduri, cu 1-0 și 2-1 și au egalat la un moment dat la 4. Diferența s-a făcut și la faze fixe, leoaicele marcând nu mai puțin patru goluri din lovituri libere, profitând și de statura mică a portarului Măcelaru.
MVP-ul meciului a fost de departe Andrada Vanu, autoare a nu mai puțin de șase goluri, celalelte reușite ale fetelor de la Piroș fiind opera lui Chiș și Olariu. De partea cealaltă, ineuancele au punctat prin Ancăș (2), Muj și Dragoș.
Cu doar 4 puncte strânse, Ineul rămâne pe penultima poziție a clasamentului, iar etapa viitoare primește vizita li­derului din Baia Mare. Am început bine, dar am făcut multe greșeli în apărare, cadouri de care adversarelele au știut să profite. Am întâlnit o echipă experi­mentată, cu obiectiv, noi avem multe fete tinere la început de carieră. Le felicit pentru dăruire și efort, a fost un teren foarte greu, a plouat tot meciul, dar dacă erau mai atente puteam scoate un rezultat mai bun. Probleme avem la a ne strânge și a ne antrena. Sunt fete tinere, iar dacă le palce și se țin de treabă, pot ajunge jucătoare bune, pot călca pe urmele lui Alice Cociuba ce activează la viceliderul din primul eșalon. Sperăm să ne ajute pe viitor și profesoara Valentina Haida, aflată acum în concediu postnata. Ținem legătura cu ea și ne-o dorim la echipă. Peste două săptămâni vine la Ineu liderul cmpionatului, Baia Mare, sper să ne repezentăm cât putem de onorabil a menționat Cristi Sculici, antrenorul Ineului, alături de Cornel Popa.
Din nou, Gigi Cameniță a avut la dispoziție exact 11 jucătoare, dar s-a descurcat exact ca în meciul de Cupă cu Lugas Oradea și a urcat din nou pe locul 2. „Le-am luat cam ușor în debutul partidei, le-am privit de sus și ne-am trezit abia când am fost conduse cu 2-1. Experiența și pregătirea superioară a decis soarta jocului, adversarele au ținut pasul doar o jumătate de oră. O felicit pe Vanu care a reușit 6 goluri. Ne-au lipsit astăzi golghetera Balaș, portărița Cristina Ștefan, care a făcut o infecție toxialimentară și fundașul central, Denisa Marcea, care e pe drum spre casă din Anglia. În principiu, experiența lui Bajko, Chiș sau Vanu au contat mult în fața tinereții și elanului ineuancelor. Ținem pasul cu liderul Baia Mare, sperăm la încă o promovare și vrem să câștigăm toate partidele. Vrem să-i dedicăm victoria căpitanului Flori Liheț cu ocazia sărbătorii de nume”, a menționat antrenorul „leoaicelor”.
Formații:
Ineu: Măcelaru – Vamanu, Strifler, Kovaci, Prială – Dragoș, Cristea, Mihăeș, Morodan – Ancăș, Muj. Au mai jucat: Ungureanu, Leț, Joldeș, Moț
Piroș Security: Doroti – Bodnar, Bajko, Bechet, Magocs – Olariu, Liheț, Chiș, Dobrea – Vanu, Adam.
Arbitri: Alexandru Gornic – Sebastian Pantea, Casian Bălă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.