Au petrecut până în noapte și au ciocnit paharele de bere în Parcul Eminescu, însă acum vor scoate bani din buzunare și pentru a plăti amenzi, nu doar consumația, după ce au fost surprinși de polițiștii locali confundând zidurile din zonă cu o toaletă publică.

Nu mai puțin de cinci arădeni care nu s-au dat duși de la ediția din acest an a Festivalului Berii nici măcar în căutarea unei toalete au adunat la un loc amenzi în valoare totală de 1.400 de lei după ce au fost surprinși de polițiștii locali ai Serviciului Ordine Publică și Circulație satisfăcându-și necesitățile fiziologice în incinta locului de desfășurare a evenimentului.

În ceea ce îi privește pe agenții economici care s-au îngrijit de papilele gustative ale tuturor celor prezenți în zonă pe durata celor trei zile de festival, doar trei dintre aceștia au fost atenționați de polițiștii locali ai Biroului Activitate și Control Comercial să afișeze la loc vizibil și prețul la suta de grame de produs, restul fiind cu toate în ordine în timpul controlului.

Pietoni sau șoferi, participanții la trafic au fost, din fericire, cei mai civilizați. În cazul lor, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației nu au aplicat sancțiuni, însă cei de la ordine publică au amendat cu suma de 1501 lei un șofer care a traversat parcul cu autoturismul și remorca, distrugând spațiul verde.

Unei arădence în vârstă de 84 de ani, ieșită în parc pentru a savura atmosfera de sărbătoare, polițiștii locali i-au readus zâmbetul sunându-i la ușă pentru a-i returna portofelul uitat pe o bancă, găsit de un comerciant și predat oamenilor legii.

Recomandările redacției