Celebrul Mircea Vintilă și-a confirmat prezența la Bulci

Celebrul Mircea Vintilă și-a confirmat prezența la Bulci

Mai sunt două zile până la Festivalul  Folk Maris, de la Bulci, găzduit de parcul Castelului Mocioni, în zilele de 1 şi 2 august. În prima zi, vineri, 1 august, vor evolua, din jurul orei 20: Trupa  Fractal, Grupul AMMA, Alin Bejan și va fi foc de tabără. Sâmbătă, 2 august, dedicată folcului, vor evolua, de la ora 19, nume precum: Marius Baţu, Adrian Ivaniţchi, Mircea Bodolan, alături de arădenii Daniel Julean, Nelu Pitic şi Trupa de Serviciu, Nova Band, Old Lady’s Band, surorile Ana & Maria Jula şi Felix Alin Bejan (debut). Invitatul special Mircea Vintilă a atenționat fanii: „Vă aştept la Bulci, în 2 august, să cântăm împreună la Maris Fest”.

Pregătiri intense

Deși se desfășoară în aer liber, gazdele se pregătesc de zor pentru a sigura condiții moderne. „Pregătirile sunt în curs și pe lângă cele legate de partea artistică ne preocupăm și de cele de necesități… obiective. Ca de fiecare dată vor fi asduse toalete ecologice, vor fi amplasate locuri de depunere a gunoiului și va fi făcută o dezinsecție contra țânțarior. Toți iubitorii de folk să fie liniștiți: ne pregătim în spirit european și tradițional totodată. Așteptăm, firește, pentru a demonstra că zona noastră este «de frunte», aceeași reacție pozitivă (ca întotdeauna) din partea tuturor participanților“ ne spunea primul edil din Bata, Ion Micurescu.

Cum se ajunge la Bulci

 „Traseul spre Bulci este simplu. Dacă se pleacă din Arad, se pornește pe drumul național DN7 – până la Lipova, se trece Podul peste Mureș, se traversează orașul Lipova – spre Ususău, se merge în continuare pe drumul județean DJ 682 – spre Bata, se merge până în satul Țela unde există un indicator «spre Bulci – 3 km» și se merge respectiva distanță pe drumul comunal DC80 spre… Bulci. Unde, firește, toate drumurile duc spre… festival“ a încheiat inițiatorul și principalul organizator al manifestării, viceprimarul Ladislau Heleport.

 Material realizat cu sprijinul Primăriei Bata

Recomandările redacției