Festivalul Ştiinţei, la o nouă ediţie

0
247
stiinta
Festivalul are loc vineri

Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad organizează, ca în fiecare an, Festivalul Ştiinţei, eveniment de promovare a ştiinţei din învăţământul preuniversitar arădean. Evenimentul are ca scop trezirea interesului şi curiozităţii elevilor pentru înţelegerea fenomenelor vieţii.

Având în vedere succesul de care s-a bucurat Festivalul Ştiinţei pe parcursul celor şapte ediţii precedente, organizatorii evenimentului îşi propun ca, în continuare, să ofere elevilor însetaţi de cunoaştere şi nu numai, informaţii utile, inedite şi interesante precum şi explicaţii ale fenomenelor care ne guvernează viaţa de zi cu zi.

Participanţii la festival sunt elevi, studenţi şi profesori din municipiul şi judeţul Arad, dar şi din marile centre universitare din ţară şi din străinătate.

Ediţia din acest an a Festivalului Ştiinţei aduce ca element de noutate Concursul de soft educaţional.

Această ediţie va avea loc în data de 7 noiembrie, la Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad. La eveniment  şi-au anunţat participarea, cu stand, un număr de 35 de şcoli gimnaziale, licee şi colegii naţionale, precum şi şase universităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.