ccia

Afişul evenimentului

Sub o nouă abordare, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad reînvie tradiția manifestărilor dedicate Sărbătorilor de Iarnă, joi, 11 decembrie 2014, la Expo Arad în cadrul evenimentului Festivalul Tradițiilor de Iarnă.

„Vă invităm alături de noi într-o atmosferă de bună dispoziție, colinde și muzică de petrecere. Formați-vă echipa și înscrieți-vă la o competiție a promovării tradițiilor de Ignat și mai ales a  distracției. Angajați, prieteni și familii, cu toții sunteți invitați la concursuri în care vă puteți etala măiestria: tăierea porcului și prepararea gustoaselor produse tradiționale (cârnați, jumări, caltaboș, cina porcului)“, declară organizatorii.

Programul evenimentului: 10:00 tăierea porcului; 15:00         Concursul „Cei mai gustoși cârnați”; participă: – echipe participante la tăiatul porcului, echipe înscrise la concursul de preparat cârnați; probe de foc: Jumara de aur, Caltaboșul anului, Cina porcului; 18:00          jurizarea: specialiștii vor da verdictul; 19:00        foc de tabără și premierea câștigătorilor şi muzică de petrecere.

Pe parcursul întregii zile vor avea loc spectacole de muzică și tradiții populare, colinde.

„Ce aveţi de făcut: să vă înscrieți din timp (data limită: 4 decembrie 2014); să vă formați echipa, să îngrășați porcul, să aduceți cazanele, ustensilele și condimentele pentru cele mai strașnice preparate, fără să uitați de ingredientele pentru buna dispoziție; să petreceți cu voie bună alături de noi și invitații dumneavoastră. Ce vom face noi: vom asigura un spațiu acoperit (cort), cu mese în care să pregătiți și să serviți masa; vom aduce ansambluri folclorice și grupuri de colindători; vom concura alături de dumneavoastră“, susţin organizatorii.

Recomandările redacției