Festivalul Vinului în Podgorie: la Păuliș a fost pregătit un spectacol de excepție

0
255

Păulișul găzduiește, la sfârșitul acestei săptămâni, prima manifestare de anul acesta a Sărbătorii Viei și Vinu­lui în Podgoria Aradului, desfășurată sub egida Centrului Cultural Județean și a Consiliului Județean Arad, eveniment care a ajuns la a IX-a ediție.
Festivalul Vinului de la Păuliș debutează sâmbătă, la ora 21, pe stadionul de fotbal din localitate, cu o discotecă în aer liber și cu muzică marca  DJ Ionuț. Vor fi prezenți, de asemenea și diverși agenți economici care vor pune la dispoziția spectatorilor tot ceea ce își doresc aceștia din urmă.
Duminică, sărbătoarea va începe mai devreme, încă de la ora 15. Locuitorii comunei și cei care doresc să vadă un spectacol care se anunță deja a fi unul de excepție, sunt așteptați, și de data aceasta, cu mic, cu mare, tot la stadion.  Pe scenă vor urca Lele Crăciunescu, Sergiu Curcă, Maria Rașca, Aurel Ungur, Petre
Stoica, Roxana Moraru, ansamblurile folclorice Armonia Mureșană – Sâmbă­- teni, Șiriana-Șiria, Junii Podgoriei-Ghioroc, Florile Mureșului-Vladimi­rescu și Ansamblul Profesionist Bihorul. Trebuie spus că nu vor lipsi însă nici invitații speciali, Cornelia și Lupu Rednic și CRBL promițând să facă tot ceea ce ține de ei pentru a încinge atmosfera.                                       (L.Ş)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.