Dacă vremea începe să se răcească, atunci Festivalul Vinului vine la momentul oportun pentru a încălzi arădenii.
Festivalul Vinului, ediția 2018, va avea loc în perioada 2-4 noiembrie, în Parcul Pădurice, din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, unde, pe lângă degustări de vinuri și produse specifice unei astfel de sărbători va fi prezentat și un consistent program artistic cu muzică de petrecere, muzică ușoară și muzică populară. Pe lângă vinuri, participanții la festival vor mai putea să deguste o gamă diversă de brânzeturi dar și produse tradiționale specifice județului Arad.
În cadrul festivalului, într-un cort care va fi amplasat în Parcul Pădurice vor avea loc, zilnic, degustări de vinuri și prezentări de produse, la care au fost invitați să participe somelieri din județul Arad și din alte județe, dar și reprezentanții cramelor din județul Arad.
Totodată, în cele trei zile ale festivalului vor fi organizate spectacole artistice cu muzică de petrecere, muzică lăutărească, muzică ușoară și muzică populară invitații speciali fiind Fanfara Shukar din 10 Prăjini, Ellie White, Rona Hartner cu taraful București și numeroși soliști de muzică populară din provinciile istorice ale țării și din județul Arad.
Festivalul Vinului are ca scop, pe lângă oferirea a trei zile de distracție și voie bună, și promovarea producătorilor de vin din județul Arad dar și promovarea Aradului ca destinație turistică, în special a zonelor unde se poate practica turismul viticol.

Recomandările redacției