galleria arad-105Galleria Arad a organizat festivitatea de deschidere a celei de a doua ediţii a “Şcolii de vară”, tema acestui an fiind “Continentele lumii”. Proiectul, susţinut de Galleria Arad pentru copiii clienţilor mall-ului, se desfăşoară în parteneriat cu instituţii de interes public de la nivelul judeţului: Primăria Arad, Poliţia Locală, Teatrul de stat “Ioan Slavici”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Palatul Copiilor, Centrul Cultural Judeţean, Direcţia de Asistenţă Comunitară, Lunca Mureşului.

Programul, derulat de luni până vineri de la 9:00 – 16:00, asigură celor 125 de copii înscrişi la cursuri, o programă care să le asigure îmbogăţirea bagajului de cunoştinţe. Cadre didactice calificate susţin zilnic o serie de cursuri, cum sunt cele de engleză, zumba, artă plastică, dans şi diverse activităţi recreative. Pe de altă parte, reprezentanţii instituţiilor partenere susţin, săptămânal, diverse activităţi tematice, în funcţie de specificul fiecăreia.

De asemenea, zilnic, copiii beneficiază de două mese oferite de Galleria Arad.

“<< Şcoala de vară>> este un proiect ambiţios prin care oferim copiilor clienţilor noştri o alternativă de petrecere a  vacanţei de vară într-un mediu sigur, curat, sub stricta supraveghere a unui personal calificat. Programa celor două luni de cursuri este complexă, astfel încât să stimuleze interesul copiilor pentru cunoaştere. De aici şi ideea amenajării spaţiilor în care îşi vor desfăşura activităţile, în funcţie de tema zilei, copiii reuşind să intre, cu ajutorul decorului creat, în atmosfera zonei geografice despre care învaţă. Sunt convinsă că şi în acest an Şcoala de vară îşi va atinge obiectivul: acela de a descoperi şi cultiva talentele copiilor”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

Înscrierile la “Şcoala de vară”  s-au făcut gratuit pentru părinţii care în perioada mai – iunie au făcut cumpărături de minimum 500 de lei în magazinele din incinta mall-ului.

Recomandările redacției