Fetele CSM-ului au încheiat pe locul 5 în Superliga de tenis de masă

0
235

Fetele pregătite de Cristian Dodean s-au prezentat onorabil la turneul retur al Superligii de tenis de masă, disputat la sfârşit de săptămână, la Odorheiu Secuiesc. La fel ca în turneul tur, arădencele au obţinut rezultate scontate şi nu au fost departe, în clasamentul general, de o clasare în careul de aşi, fiind la un singur punct distanţă de ocupanta poziţiei a patra, vestica ACS Dumbrăviţa. În componenţa Irina Rus, Ana Barbu şi Adela Strună, tânăra formaţie a CSM Arad a obţinut următoarele rezultate: 3-1 cu SCM Gloria Buzău, 3-2 cu CSM Moineşti şi LPS Constanţa II, 0-3 cu ACS Dumbrăviţa şi 1-3 cu Farul Constanţa, CSA Steaua şi CSM Bistriţa. În clasamentul returului, arădencele au încheiat pe locul 5, cu 10 puncte, tot atâtea câte a adunat şi Dumbrăviţa. „Fetele au jucat bine, fiecare şi-a adus contribuţia cu victorii importante la jucătoare de loturi naţionale. Cu Steaua, Ana Barbu a avut chiar două mingi de meci, să facem 2-2. Cu Dumbrăviţa şi-a spus probabil cuvântul presiunea, pentru că puteam termina pe locul 4 şi am făcut, cred eu, cel mai slab meci din duelurile directe. În rest, echipa a mers bine, acest loc 5 este mulţumitor, vom juca barajul de menţinere în prima ligă cu Moineştiul, echipă ce s-a întărit în iarnă, dar pe care sperăm să o învingem. Se va juca tur-retur, probabil în aprilie”, a declarat Cristi Dodean, conform site-ului oficial.

La un punct de careul de aşi! Baraj de menţinere tur-retur, cu Moineştiul

La general, în ierarhia tur-retur, CSM ocupă tot locul 5, cu 20 de puncte. Primele patru clasate la final de sezon regulat sunt: Steaua, Farul, CSM Bistriţa şi ACS Dumbrăviţa, formaţii ce îşi vor disputa în sistem încrucişat semifinalele: Steaua – Dumbrăviţa şi Farul – Bistriţa. Pe 6, 7 şi 8 se clasează Constanţa II, Buzău şi Moineşti. În urma acestui clasament, CSM Arad, locul 5, va juca pentru menţinerea în Superligă cu ultima clasată, CSM Moineşti, tot pentru evitarea retrogradării înfruntându-se Constanţa II şi Buzăul. În Divizia A, la feminin, CSM Arad II a jucat tot la Moineşti şi a încheiat returul tot pe 5, cu zece puncte, aceeaşi clasare fiind obţinută şi în ierarhia generală, 21 de puncte. În componenţa Andreea Fistyulof, antrenoare-jucătoare, Andreea Craiu şi Daria Măguran, arădencele au obţinut trei victorii, 3-1 cu CSM Bistriţa II şi 3-2 cu CSM Giurgiu şi ACS Dumbrăviţa II şi patru înfrângeri, 0-3 cu CSM Craiova şi CSM Slatina, 1-3 cu CSM Politehnica Iaşi şi 2-3 cu CSTA Bucureşti.

În fine, în liga secundă masculină, băieţii de la CSM Arad au avut turneu retur la Bistriţa. Patriciu Muntean, Radu Muntean şi Luca Oprea au obţinut două victorii şi trei înfrângeri şi au terminat la general pe locul 4. Urmează, de vineri până duminică, la Câmpulung Muscel, Campionatul Naţional pe echipe la nivel de categorie juniori I, cu fetele de la CSM Arad, antrenor Cristian Dodean, luptând pentru un loc fruntaş în componenţa: Irina Rus, Ana Barbu, Alesia Sferlea, Andreea Craiu şi Sara Radak. În altă ordine de idei, Federaţia a dat publicităţii componenţa loturilor naţionale: CSM Arad are patru jucătoare la loturi, pe Dana Dodean-Monteiro în cel de senioare, olimpic, pe Irina Rus la junioare şi pe Alesia Sferlea şi Andreea Craiu la cadete, conform CSM Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.