lacaDupă despărțirea de Costel Enache, CSMS Iași a încercat să-și asigure serviciile lui Basarab Panduru și Gigi Mulțescu, însă ambii i-au refuzat pe moldoveni. Așa, Florin Prunea a ajuns la fostul său coleg de la Brașov și națională, Marius Lăcătuș, care și-a dat deja acordul să pregătească teamul din Dealul Copoului.
„Este o alegere foarte bună pentru club, sunt convins că Ma­rius va avea rezultate bune la Iaşi şi ne va ajuta să promovăm în Liga I. Vorbim despre un fost mare jucător şi despre un antrenor care a antrenat echipe bune în cariera sa, inclusiv Steaua”, a precizat Leonida Antohi, președintele Comitetului Director al Iașiului.
La 49 de ani, „Fiara” are deja o bogată experiență de antrenor în spate. Printre formațiile antrenate de fostul număr 7 se numără și UTA, pe când Campioana Provinciei era patronată de Nicolae Bara și Sandu Ion și evolua în Liga 1.
Aventura lui Lăcătuș în „alb-roșu” a durat din vara anului 2006 până în iarna anului 2007, timp în care rezultatele nu au fost conform investițiilor celor doi patroni, aproximativ 7 mili­oane de euro.

Recomandările redacției