În programul Teatrului de Vară au apărut unele modificări de la momentul în care a fost anunțat pentru prima dată. Arădenii însă vor avea parte de un sezon plin de spectacole, pe scenă urmând să urce actori de excepție.

Astfel, deși inițial, pentru data de 26 iunie a fost anunțată piesa „Insomniacii“, aceasta va fi jucată pe data de 10 iulie, ora 20.00.

Pe 26 iunie, iubitorii de teatru sunt așteptați la piesa „Fidelitate“.

Aceasta este scrisă de Chazz Palminteri în regia lui Dragoş Campan. Scenografia este semnată de Maria Dore, iar printre actori se vor afla Gheorghe Ifrim, Florin Busuioc şi Adelaida Zamfira. Piesa lui Chazz Palminteri, scenarist, regizor, actor şi producător de origine italiană, poate fi integrată teatrului bulevardier modern. Și pe alte meridiane spectacolul a avut succes mare. Piesa, amuzant scrisă este spectaculoasă, are replici pline de umor şi personaje bine construite. În relaţia unui cuplu de oameni avuţi – Maggie (Adelaida Zamfira) şi Jack (Florin Busuioc) ajunsă într-un impact, cu ironie analizată psihologic, intervine un ucigaş plătit, Tony (Gheorghe Ifrim).  Acţiunea, conflictele, sunt dibaci expuse dramatic cu savoare comică. Autorul se dovedeşte că ştie a scrie comedii cu motivare psihologică în relaţii şi subtile trimiteri spre actualitatea curentă. Spectacolul poate fi urmărit la Teatrul de Vară, de la ora 20.00.

Recomandările redacției