bobbi_kristina_brown_nick_gordonPoveştile de dragoste de la Hollywood par că încep să prindă iz de telenovelă. Bobbi Kristina Brown (20 de ani), fiica regretatei Whitney Houston, pare că nu vrea să renunţe nici în ruptul capului la relaţia sa cu fratele ei vitreg, în ciuda criticilor virulente. Mai mult, ea a confirmat logodna cu acesta şi faptul că în curând se va mărita cu el.

Bobbi Kristina Brown a reuşit să scandalizeze Hollywoodul şi să devină una dintre cele mai controversate vedete americane, după ce a confirmat recent pe reţeaua de socializare Facebook că s-a logodit.

Şi asta pentru că alesul ei este nimeni altul decât cel alături de care a crescut timp de 20 de ani, considerându-l frate. Deşi a fost criticată virulent pentru relaţia ei de iubire cu fratele său vitreg, Nick Gordon (23 de ani), tânăra nu vrea să renunţe deloc la acesta şi a anunţat chiar că în curând se va mărita cu el. Mai mult, Kristina a precizat că regretata ei mamă ar fi fost de acord cu decizia sa.

“Da, eu şi Nick suntem logodiţi. M-am săturat să aud oamenii vorbind despre faptul că m-am măritat cu fratele meu şi că mama mea, dacă ar mai fi fost în viaţă, nu ar fi fost de acord cu relaţia noastră. Să fie clar pentru toată lumea, nu suntem chiar frate şi soră, pentru că mama nu a apucat să îl adopte pe Nick. Mai mult, mama spunea mereu că ştie că noi doi vom începe o relaţie. Ea mă cunoştea mai bine decât voi…Trebuie să încetaţi să îmi mai judecaţi relaţia. E decizia mea cu cine vreau să fiu”, a declarat Bobbi.

SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției