AFIS SecusigiuLa sărbătoarea „Fiii satului“ organizată de Primăria și Consiliul Local al comunei Secusigiu sunt așteptați să participe atât localnicii din toate satele comunei (Secusigiu, Satu mare, Sânpetru German și Munar) și oaspeții lor cât și localnici plecați de-a lungul anilor pe alte meleaguri dar care n-au uitat de unde „se trag“.
Manifestarea va demara în jurul ore 17 și va cuprinde, alături de marcarea întâlnirii fiilor satului – respectiv ai întregii comune, și unele importante evenimente cu impact local: atribuirea unui titlu de cetățean de onoare, lansarea primei monografii a comunei, aniversarea a 210 ani de la strămutarea satului pe o nouă vatră.
Mai apoi va demara un amplu concert de muzică și dansuri folclorice la care au fost invitați o serie de interpreți populari și ansambluri de renume. Enumerearea lor este impresionantă: Formația de dansuri Românașul din Zădă­- reni, Formația de dansuri Crăișorul Moților din Tisa Nouă, Formația de dansuri „Zorile“ din Felnac și alții.

Recomandările redacției