utacraEchipa FC Universitatea Craiova îşi suspendă antrenamentele în semn de protest faţă de faptul că primarul Lia Olguţa Vasilescu, „prin influenţa pe care o deţine”, i-a blocat toate posibilităţile de pregătire în Craiova, a anunţat, luni, site-ul oficial al grupării patronate de Adrian Mititelu.
„Având în vedere faptul că clubului de fotbal Universitatea Craiova i s-a interzis din nou accesul pe «Ion Oblemenco», în mod abuziv, suntem nevoiţi, din cauza împrejurărilor, să suspendăm antrenamentele echipei de fotbal. Aducem la cunoştinţă opiniei pu­blice că, prin influenţa politică pe care o deţine în zonă, a blocat toate posibilităţile de antrenament ale echipei pe terenurile existente în Municipiul Craiova, dar şi în împrejurimi”, se arată pe site-ul citat.
Echipa lui Mititelu este victima „grupului infracţional care îi are în prim-plan pe Sandu Mircea, Rotaru Mihai şi Lia Olguţa Vasilescu”, ce are drept scop „strangularea totală a activităţii clubului de fotbal Universitatea Craiova” şi „distrugerea acestei societăţi în favorizarea clubului odios înfiinţat peste noapte CS U Craiova”, a adăugat sursa citată.
Din acest motiv, FC Universitatea Craiova se va adresa Curţii de Apel Bucureşti pentru a solicita suspendarea începerii campioantului Ligii a II-a. „Din punct de vedere tehnic mâine vom iniţia o acţiune la Curtea de Apel Bucureşti unde vom solicita atât suspendarea începerii campionatului cât şi, dacă va fi cazul, anularea rezultatelor acestui campionat, deoarece avem motive întemeiate să sperăm în a obţine aceste lucruri. Legea şi fair-play-ul sportiv au fost călcate în picioare în mod incredibil şi sub nasul autorităţilor care au preferat, în cele mai multe cazuri, să nu îşi exercite atribuţiunile de serviciu. Indiferent de câte greutăţi o să mai apară şi cât de complicată şi nedreaptă va fi lupta, Universitatea Craiova nu se va preda şi trăieşte cu speranţa că într-o zi toate aceste fărădelegi vor fi plătite cu vârf şi îndesat”, a precizat site-ul formaţiei oltene.

Recomandările redacției