Filarmonica Arad le oferă arădenilor celebre coruri de operă

0
419

Filarmonica Arad a ales pentru ultima joi a lunii ianuarie câteva dintre cele mai celebre coruri de operă. Corul robilor evrei din Nabucco, Corul țigăncilor din Traviata sau Corul mut din Madame Butterfly sunt doar câteva dintre cele mai convingătoare numere din lista partiturilor pregătite, nota aparte a colecției fiind oferită de corurile nupțiale din Lohengrin, Lucia di Lammermoor și Vecerniile siciliene. 

„Titluri de operă comică, drame pe teme istorice sau religioase, dar și senzaționale povești de dragoste acoperă aproape integral registrul expresiv al celui mai îndrăgit capitol din întreaga istorie a operei, un capitol dinamic și fascinant, pe care vă invităm să îl redescoperiți alături  de noi, în seara de 28 Ianuarie”, spun reprezentanții Filarmonicii Arad.

Câțiva dintre compozitorii care au semnat aceste opere, de-a lungul vremii,  sunt Richard Wagner, Gaetano Donizetti, Giacomo Puccini, Giuseppe Verdi, Pietro Mascagni și Giuseppe Verdi.

Accesul publicului va fi posibil în intervalul 18.00 – 18.45, în limita a 144 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19.

Intrarea și ieșirea se va face pe culoare separate, delimitate, fără a staționa pe hol.

La intrarea în spațiul de desfășurare a concertului se va efectua termometrizarea cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3C, stare generală modificată).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.