filarmonicaFilarmonica de Stat Arad îi invită pe toţi îndrăgostiţii să participe vineri, 14 februarie, de la orele 19:00 la concertul Claudiei Iuga, celebra şi îndrăgita semifinalistă de la „Vocea României”, intitulat atât de sugestiv: „It’s NOT Just Another Valentine’s Day”.

Astăzi, sub cerul senin al Aradului, presa a fost invitată la filarmonică, să participe la avanpremiera concertului ce va bucura sufletul publicului, care aproape că a epuizat în întregime biletele puse în vânzare la agenţia de bilete.

Înainte să urce pe scenă pentru repetiţii, Claudia (Dia pentru prietenii apropiaţi) ne-a mărturisit emoţionată că este nerăbdătoare de pe-acum, aşteptând însufleţită ziua de vineri. Este pentru prima dată pentru ea când are şansa să evolueze pe scena unei instituţii profesioniste, alături de orchestra simfonică a instituţiei, şi de aici şi dorinţa sa ca totul să iasă perfect.

Alături de Claudia şi de orchestră, pe scenă vor urca dirijorul Laurenţiu Muntean şi QUATERNION BAND, care vor lua parte la miracolul generat de muzica iubirii. Laurenţiu a ţinut să precizeze că găseşte în Claudia o sursă de inspiraţie şi era jovial la rându-i, anticipând bucuria sutelor de melomani care alege să petreacă o seară memorabilă.

Publicul trebuie să ştie că melodiile interpretate vor fi unele de dragoste, ca un omagiu adus iubirii şi îndrăgostiţilor de pretutindeni. Fără a strica surpriza repertorială, putem aminti spre exemplu celebrul hit “I will always love you” (aparţinând  lui  Whitney Houston), care a deschis repetiţia.

Aşadar, cu mic, cu mare, sunteţi aşteptaţi vineri seara de la orele 19:00 la un concert ce se anunţă a fi deosebit de atipic!

Emanuel Cotuna

Recomandările redacției