Filiala Arad a ARN, locul II pe ţară

1
1044

Cu 4.807 voturi la Camera Deputaţilor şi Senat, filiala Arad a partidului Alianţa Renaşterea Naţională este cea mai puternică din ţară, după Suceava. Sucevenii au adunat în total 6.062 voturi.
ARN a avut un procent bun şi în judeţele Cluj şi Timiş, care s-au situat însă în spatele Aradului, a cărui locomotivă a fost tânărul om de afaceri Ovidiu Palcu.
Scorul obţinut la Arad, în procente, al partidului Alianţa Renaşterea Naţională a fost de 2,18, un procent foarte bun pentru un partid proaspăt înfiinţat, cu oameni noi, fără nici o experienţă în lumea politică.
„Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru voturile acordate și pentru susținerea pe care mi-ați oferit-o. Încrederea voastră mă onorează și mă motivează.
Sunt la început de drum, un drum dificil, dar ambiția, determinarea și curajul m-au caracterizat întotdeauna. Puterea nu stă în cifre, ci în pasiune și credință! Vă mulțumesc!“, a declarat Ovidiu Palcu după aflarea rezultatelor.

Doctrina ARN are o bază creştină, fiind subliniată importanţa familiei, credinţei şi a educaţiei.

Ovidiu Iulian Palcu, locomotiva ARN Arad, este un om de afaceri, bun creştin şi filantrop. De profesie economist, a intrat în lumea afacerilor la începutul anilor 2000, reuşind să pun bazele unui grup de societăţi comerciale cu activitate în domeniul construcţiei de infrastructură rutieră, apă, canalizare, poduri şi autostrăzi.
Cifra de afaceri a grupului Inteco Holding a crescut constant, ajungând ca serviciile companiei să fie recunoscute atât pe plan local cât şi internaţional. Seriozitatea, calităţile de bun manager şi darul natural de a strânge oameni de valoare în jurul său, au făcut că afacerile grupului să se extindă şi în domeniul agricol, unde holdingul deţine o livadă de meri bio, cât şi în domeniul viticulturii unde deţine mai multe hectare de vie.
Grupul de firme al omului de afaceri Ovidiu Palcu excelează şi în domeniul imobiliar, acesta având construit în Timişoara un complex rezidenţial la cele mai înalte standarde. De asemenea, deţine un complex de fitness binecunoscut în Arad, Panoramic Gym, care îşi doreşte să ofere şi să promoveze în societate un stil de viaţă sănătos.
Deşi latura sa de creştin şi cea filantropică vrea să rămână un subiect personal, pe care Ovidiu Palcu evită să îl dezbată în public, cei care îl cunosc spun despre acesta că învăţăturile Bibliei au fost şi sunt cheia succesului său în viaţă.
„O familie puternică şi educată poate face faţă oricăror provocări în viaţă. Aici mă refer la familia restrânsă cât şi la marea familie care este Ţara şi Neamul Românesc pe care avem cu toţii obligaţia să le cinstim şi să le apărăm!
De aceea intru în politică, nu ca să iau ci ca să dau, ca o obligaţie morală faţă de Ţara mea, pe care vrem cu toţii să o lăsăm ca o moştenire prosperă şi curată copiilor noştri!
Aşa să ne ajute Dumnezeu!
Apărăm România Noastră“, susţine Ovidiu Palcu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.