UDMR Arad intră în febra alegerilor interne. Până la congresul din luna mai, în toate organizaţiile din judeţ vor fi făcute alegeri pentru desemnarea conducerilor. După congresul formaţiunii, în luna iunie vor avea loc şi alegerile de la nivelul conducerii judeţene. La începutul acelei luni, mandatul actualului preşedinte, Levente Bognar, va expira. Petru Farago, preşedintele Consiliului Repre­- zentanţilor Judeţeni ai UDMR Arad a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, calendarul alegerilor care vor avea loc în organizaţiile filialei arădene a partidului.
„Din 9 februarie şi până pe 12 mai vom organiza alegeri în toate organizaţiile noastre din judeţ. Pe data de 8 iunie va avea loc Confe­rinţa Judeţeană de Dare de Seamă şi Alegeri. În cadru acesteia va fi aleasă conducerea UDMR Arad”, explică Petru Farago.
În ceea ce-l priveşte pe actualul preşedinte, Levente Bognar, acesta a declarat că încă nu a luat o decizie vizavi de intenţia de a candida pentru un nou mandat în fruntea Uniunii arădene. Acesta spune că se mai gândeşte şi subliniază faptul că o asemenea funcţie implică respeonsabilitate. „Nu am luat deocamdată o decizie vi­zavi de posibilitatea de a candida pentru un nou mandat de preşe­dinte al UDMR Arad. Voi avea discuţii cu colegii şi voi vedea ce decizie voi lua. Oricum, trebuie menţionat faptul că această funcţie înseamnă responsabilitatea înainte de toate”, a declarat Levente Bognar.

Recomandările redacției