Croatul din atacul UTA-ei, sosit la Arad în această vară, a afirmat astăzi că întreg vestiarul Bătrânei Doamne este extrem de determinat să dea totul pe teren duminică. Dangubic și colegii săi vor să lase cât mai repede în urmă perioada de secetă în care, timp de o lună nu au câștigat niciunul dintre cele patru meciuri disputate și să dovedească faptul că UTA este cu adevărat una dintre cele mai bune echipe ale campionatului.

„Obiectivul nostru este calificarea în play-off. Valoarea noastră reală este cea pe care am arătat-o în primele meciuri. Vrem ca duminică se reluăm lucrurile de unde le-am lăsat acum o lună. Nu va fi ușor pentru că e mereu periculos să joci împotriva unei echipe care tocmai a schimbat antrenorul dar suntem concentrați pe ceea ce avem noi de făcut, nu pe adversar“.

Dangubic nu se declară îngrijorat de concurența din ce în ce mai mare pe care o are în atacul echipei. După Hora și juniorul Mercioiu, evoluțiile încununate cu goluri ale lui Miculescu l-au transformat și pe acesta într-un contracandidat pe poziția de vârf. În plus, transferul lui Wagner a crescut numărul pretendenților la un post de titular în atacul Bătrânei Doamne. „Concurența e bună și pentru echipă și pentru noi. Din fericire sunt complementar cu Miculescu. De asemenea cred că pot juca și împreună cu Wagner. El este un atacant de careu, care preferă să primească mingea acolo, eu intru mai mult în combinații și creez spații pentru alți jucători. Este stilul meu de joc dintotdeauna“ a declarat croatul. Acesta nu exclude nici o folosire a sa în zone diferite ale terenului, cum ar fi în bandă, afirmând că dacă interesul echipei o cere, fiecare jucător e hotărât să se sacrifice și să evolueze acolo unde antrenorul are nevoie de el.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției