După despărțirea de Flavius Sabău, care ulterior a devenit antrenorul Lipovei, Cristian Sculici a preluat toate atribuțiile tehnice, fie că vorbim despre prima sau a doua echipă a Ineului. Doar la capitolul portari a fost ajutat de Florin Rusu, dar Anul Nou a venit cu… o noutate.
Costel Filipaș completează stafful tehnic al zărăndanilor, ca și antrenor secund la formația din eșalonul trei și „principal” la divizionara a V-a. Sculici și Filipaș au mai avut o tentantivă de a colabora în vara anului 2014, dar: „Am ales să antrenez Macea într-un proiect ce mi se părea serios la acea dată. Între timp, Cristi Sculici a făcut treabă bună la Ineu, îl consider unul dintre cei mai buni manageri-antrenori din județul nostru și sunt convins că vom face treabă bună împreună. Consider că e un pas în față pentru mine, la un club ce pune mare preț pe tineri, domeniu în care îmi place și mie să activez”, spune fostul fundaș.
Având domiciliul în comuna Beliu, Filipaș cunoaște destul de bine fondul de jucători din zonă,
respectiv tinerele  talente ce ar putea face față în eșalonul trei. „Pe câțiva dintre ei i-am văzut la lucru în acel ultim amical de la finalul anului trecut, probabil vor mai veni și alții din 11 ia­nuarie încolo, după reluarea pregătirilor. Am văzut câteva meciuri ale echipei în tur, am asistat și la meciul de la Sebiș de la începutul lunii trecute, pot spune că îi cunosc în mare pe fotbaliști. Probabil, vor mai sosi doi-trei seniori și câțiva juniori. Cu muncă și implicare din partea tuturor putem face ceva frumos la Ineu”, a adăugat tânărul tehnician.
După turul ediției 2015-2016 al Ligii a III-a, Ineul ocupă locul 10 în seria a IV-a, cu 16 puncte strânse.

Recomandările redacției