Filipaș pune semieșecul cu Ghiorocul pe seama oboselii, dar și a unei erori de arbitraj

0
156

filipasCu Avântul Târnova și Șoimii Șimand pe urmele sale, Voința Macea era obligată să câștige contra Ghiorocului, dar a ieșit o remiză ce aprinde și mai mult lupta pentru promovare în seria
B a Ligii a V-a. Bineînțeles, antrenorul „alb-negrilor” a digerat greu rezultatul de duminică seara, având și explicații pentru el.
„Am greșit puțin că le-am dat liber jucătorilor de joi până duminică, mai ales că vineri a fost și 1 Mai. Ne-am prezentat destul de obosiți la ora partidei cu Ghiorocul, o echipă bunicică, care se adună bine în jurul lui Bogoșel și care a știut să taxeze singurele greșeli, e drept – impardonabile, ale jucătorilor mei. Neavând prospe­țime fizică, nu am fost conectați și nu am pus acea presiune pe care eu mi-aș dori-o în special în meciurile de pe teren propriu. Au mai contat și absențele a doi dintre fundașii mei cu experiență, Călăceanu și Stan și asta a fost. Ne gândim deja la derby-ul de la Târnova”, a precizat Costel Filipaș.
La finalul partidei, antrenorul măcenilor a avut un scurt dialog și cu primarul localității, Ioan Mercea. „Ar fi bine dacă am fi sprijiniți logistic puțin în acest moment al campionatului. Se simte nevoia unui președinte, unui om de fotbal cu experiență lângă echipă. Poate, am fi și noi puțin mai respectați de arbitri. Se știe ce probleme am avut în trecut, iar la meciul cu Ghiorocul eu spun că am un avut penalty neacordat la 2-2. Juniorul meu Bonț a spus că a fost tras în careu în momentul în care a vrut să tragă la poartă și nu cred că m-a mințit, căci la 17 ani, fără niciun gol marcat la seniori, și-ar dorit enorm să marcheze și nu să simuleze, cum poate mai fac fotbaliștii mai experimentați. Domnul primar a spus că încearcă să ne ajute cum poate mai bine, în așa fel încât să reușim această promovare în care la început poate nimeni nu credea”, a adăugat Filipaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.