Film cu proști la Pitești: s-a făcut criță și a amenințat că aruncă Primăria în aer, dacă nu primește 5.000 de euro

0
399

A fost alertă cu bombă, sâmbătă seara, la Primăria Pitești. Un bărbat a sunat la o unitate de poliție în a doua zi de Crăciun și a spus că dacă nu va primi 5.000 de euro va arunca în aer Primăria.

Apelul a fost făcut la poliţie la ora 16:30, iar autorul apelului a fost identificat, fiind dus la audieri împreună cu alte două persoane, potrivit unor surse judiciare citate de ziarul „Adevărul”.

Încă nu s-a stabilit ce măsuri se vor luat împotriva celor trei. În afară de o amendă consistentă, cei implicaţi în falsa ameninţare cu bombă riscă acum şi închisoarea. Anchetatorii iau în calcul şi ipoteza conform căreia falsa alarmă cu bombă ar fi fost făcută pe fondul consumului excesiv de alcool.

Surse locale au declarat că un bărbat a sunat la o unitate de poliție sâmbătă seara și a spus că dacă nu primește 5.000 de euro detonează o bombă pe care a pus-o în sediul Primăriei Pitești. Polițiștii au înconjurat zona, iar ofițerii de la Brigada Pirotehnică au intervenit pentru a stabili dacă apelul se confirmă sau nu. Parcarea și zona din imediata apropiere au fost delimitate pentru intervenția de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.