Dacă pentru mulți arădeni spațiul verde de la blocuri, sau florile de la balcoane sunt motiv de bucurie, pentru unii, se pare că, florile sunt motiv de nervi și  stres. Un astfel de exemplu îl dă un tânăr aflat în trecere prin fața unui bloc din cartierul Vlaicu, zona UTA. După cum se poate vedea în imaginile postate de către o arădeancă, bărbatul se repede furios, cu un cuțit în mână, spre ghiveciul cu flori, aflat la parterul unui imobil și îi aplică acestuia câteva lovituri, distrugând planta, apoi își vede linistit de drum. ,,Sunt fără cuvinte.Tare-mi vine să cred că e același individ care mi-a furat florile anul trecut”, spune socată femeia la vederea imaginilor.

Am stat de vorbă cu arădeanca păgubită, care ne-a povestit întâmplarea, care a lăsat-o ,,mască” în această dimineață.

,,Am ieșit din bloc și era să leșin când am văzut că-i ruptă floarea. Inițial am crezut ca e o bătrână care mai are treaba cu pisicile, aruncă cu pietre, îmi aruncă mâncarea pe care le-o pun și-mi rupe florile când o apucă”, spune femeia.

Nu e primul incident din această zonă. Și florile pe care arădeanca le avea la balcon au fost furate. ,,Florile de pe balcon au fost furate de două ori. Și atunci am avut filmare. Nu i se vede chipul,  dar seamănă foarte bine cu cel din video de acum”, adaugă femeia.

,,Ce  i s-a  cășunat pe floare, nici măcar nu era a mea, am primit-o spre îngrijire”, povestește femeia.

Privind aceste imagini nu putem decât să exclamăm: ,,Mare e grădina Domnului….și aglomerată”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției